Rodfrugtmos med cheddar
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl alle rodfrugterne, skær dem i mindre stykker og læg dem i en gryde.
Hæld vand i gryden så det lige dækker. Læg låg på gryden og kog rodfrugterne i 20 minutter. Hæld vandet fra. Mos rodfrugterne med en håndmixer, mens du hælder den revne ost ned i lidt ad gangen. Tilsæt mælk og mos videre. Smag til med salt og peber. Server med en god steak eller andet kød. |
|
Opskriften er vist 3605 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne