Fasansuppe med kantareller
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Fastrup Indsendt : Red : |
|
|
Skær alt kød af fasan og kylling. Incl fedt men excl skind.
Hak kødet groft sammen ed en spk. af kantarellerne. Lav kødboller(små) af farsen, salt peber, mel lidt mælk og ægget. Rør farsen godt og lad den hvile 1-2 timer. Kog derefter kødbollerne i letsaltet vand. De er færdige når de svømmer op til overfladen. Suppen koges af grønsagerne og skrogene fra kylling og fasan (incl skind) samt grønsagerne ca. 2 timer dækket af vand. Halvdelen af kantarellerne koges med. Herefter sies suppen og gulerødderne kommes tilbage i suppen, der blendes igennem, tilsættes fløden, sherry og resten af mælken og jævnes med maizenamel til passende konsistens. De sidste kantareller steges i smør og tilsættes suppen sammen med kødbollerne inden serveringen. Kantarellerne bliver bløde hvis de koges med ret længe. Tips: Brug evt flere kantareller hvis du har dem. Drik evt tør sherry eller Vin Jaune til hvis du kan lide det.Ellers en tør riesling. |
|
Opskriften er vist 5574 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne