Fasansuppe med kantareller

Fasansuppe med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Fastrup

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fasan
1 kylling
2 gulerødder
1 porre med top
2 løg
0.5 selleri
1-300 g.friske kantareller(evt tørrede) eller tragtkantareller
2.5 dl.piskefløde
5 dl.sødmælk
1 æg
2 spsk.hvedemel samt Maizenamel
1 dl.fino Sherry
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær alt kød af fasan og kylling. Incl fedt men excl skind.

Hak kødet groft sammen ed en spk. af kantarellerne. Lav kødboller(små) af farsen, salt peber, mel lidt mælk og ægget. Rør farsen godt og lad den hvile 1-2 timer. Kog derefter kødbollerne i letsaltet vand. De er færdige når de svømmer op til overfladen.

Suppen koges af grønsagerne og skrogene fra kylling og fasan (incl skind) samt grønsagerne ca. 2 timer dækket af vand.

Halvdelen af kantarellerne koges med. Herefter sies suppen og gulerødderne kommes tilbage i suppen, der blendes igennem, tilsættes fløden, sherry og resten af mælken og jævnes med maizenamel til passende konsistens.

De sidste kantareller steges i smør og tilsættes suppen sammen med kødbollerne inden serveringen. Kantarellerne bliver bløde hvis de koges med ret længe.

Tips:

Brug evt flere kantareller hvis du har dem. Drik evt tør sherry eller Vin Jaune til hvis du kan lide det.Ellers en tør riesling.





karakterer:
Opskriften er vist 5574 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu