Luftige boller 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Karina. Indsendt : Red : |
|
|
Rør ægget ud i en kop el. lig.
Rør gær, salt og sukker, ud i det lunkne vand. Sigt og rør mel i, til det er havregøds-agtigt. Tilsæt det sammenrørte æg og rør sammen til ægget er "optaget" i dejen. Tilsæt olie og rør til olien er "optaget" af dejen. Sigt og rør nu mel i, til dejen er "samlet" til en bolledej - lind, men skal dog klistre en smule. Lad det hæve 15 min. og ælt. Lad det hæve endnu 15 min. Del dejen i 18 stk. Og tril bollerne. Sæt dem på bageplade og giv bollerne et let tryk, med vand på fingrene. Lad dem hæve alt imellem, en 1/2 til en 1/1 time. Bag dem 10 - 15 min. Ved 200 grader - IKKE varmluft, bollerne bliver tørre. |
|
Opskriften er vist 5371 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne