Ferskenfromage
Hovedingrediens : Frugt - Cherimoya Fryseegnet : nej Indsendt af : masse Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter.
Pisk sukker og vanillesukker kraftigt med æggeblommerne. Tag 3 spsk. af ferskensaften og lun den svagt sammen med de 2 spsk. citronsaft. Blend dåsens 5-6 ferskner til en tyk suppe. Vrid vandet let fra husblasen og smelt den i den lune fersken/Citronsaft. Hæld den smeltede husblas i æggemassen under kraftig piskning (må ikke trevle). Hæld ferskengrøden i æggemassen og pisk det let sammen. Pisk fløden til en tyk grød (ikke helt stift) og vend den i fromagemassen. Pisk æggehviderne meget stive og vend dem i fromagemassen. Hæld fromagen over i en stor skål. Sæt fromagen i køleskabet i ca. 12 timer. Tips: Pynt fromagen med små chokoladekringler. |
|
Opskriften er vist 10428 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne