Ferskenfromage

Ferskenfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Cherimoya

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : masse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor ds. ferskner
5 Husblas, blade
3 æggeblommer past.
3 æggehvider past.
2 spsk.citronsaft
3 spsk.sukker
2 tsk.vanillesukker
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter.

Pisk sukker og vanillesukker kraftigt med æggeblommerne.

Tag 3 spsk. af ferskensaften og lun den svagt sammen med de 2 spsk. citronsaft. Blend dåsens 5-6 ferskner til en tyk suppe.

Vrid vandet let fra husblasen og smelt den i den lune fersken/Citronsaft. Hæld den smeltede husblas i æggemassen under kraftig piskning (må ikke trevle).

Hæld ferskengrøden i æggemassen og pisk det let sammen.

Pisk fløden til en tyk grød (ikke helt stift) og vend den i fromagemassen. Pisk æggehviderne meget stive og vend dem i fromagemassen.

Hæld fromagen over i en stor skål. Sæt fromagen i køleskabet i ca. 12 timer.

Tips:

Pynt fromagen med små chokoladekringler.





karakterer:
Opskriften er vist 10424 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu