Tarteletter opskrift nem
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingefiletterne i små tern og brun dem i smelt smør 3-4 minutter. Tilsæt lidt salt og peber og derefter væden fra aspargesene (gem aspargessnitter) og vand. Kog det hele i 20 minutter.
Mens det koger tændes ovnen på 150 grader C i varmeluft. Lun tarteletterne i en varm ovn 5 minutter før sovsen hældes i. Når Kyllingen og aspargesene har kogt tilsættes smørbolle indtil man får den ønskede konsistens, hvorefter de afdryppede asparges tilsættes. Tarteletterne tages ud af ovnen og sovsen hældes i. Hvis man ønsker kan man pynte med lidt tørstegte bacontern og en lille persilledusk - Dette kan også klargøres under kogningen. Tips: Smørbolle: Smør og mel røres sammen. |
|
Opskriften er vist 1012014 gange,
og udskrevet 13110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (284 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2021-11-07 15:31:20 Der står man skal stege kylling og varme tarteletter. Det kan jeg godt selv regne ud. Anders - 2017-03-11 15:57:23 Man snyder sig selv for rigtig høne i asparges, hvis ikke man starter med en hel høne! Suppen bliver 100 gange bedre :) Foe - 2016-01-21 17:11:13 Tilsæt evt. en halv teskefuld karry nuunu og bine - 2013-02-03 20:35:49 lidt fløde og aspars vand i og den er helt igennem perfekt! mums! :) Dorthe - 2012-12-12 20:06:33 Er der nogen som ved om man kan lave fyldet på forhånd og putte det i fryseren til man har brug for det? ? - 2012-11-08 20:08:33 Den er virkelig god og den smager mums anonym - 2012-11-06 11:13:45 Fik prøvet at lave min første mel bolle. 1/2 mel 1/2 smør lavet til en kugle. God opskrift, så nem og smager rigtig godt. Pondu - 2012-09-22 15:15:38 Rigtig god og nem på at lave en hurtig og lækker omgang (Kylling) i asparges :-) Kristina - 2012-04-21 17:50:36 Smager helt fantastisk! Min søn på 11 er vild med dem. Jeg tilsætter en hønseterning, for ekstra smag. Tina - 2011-04-18 13:54:25 Elsker tarteletter og denne opskrift er perfekt MIIG!<3 - 2011-01-30 17:54:04 Lækkert!! nu glæder jeg mig bare til at smage!:D min konsistens er helt perfekt! *godt billede til opskriten! - man for virkelig lyst til at spise en. Mikkel - 2010-10-17 18:25:07 Nemt og lækkert jeg brugte hønsebouillon i setdet for vand det giver lige et extra pift 9 * herfra Flemming - 2010-04-22 10:04:25 Lidt rejer ovenpå er ikke ueffen ironkok - 2009-11-14 15:29:35 det tager ca 30 - 45 min at lave dem på denne måde Vis i skal lave en rigtig lux udgave, som er beskrevet i en gammel kogebog, så pynt med ægte maryonæse,karse,tomat og aspars. klassen - 2009-05-19 09:27:31 i må gerne lige skrive hvor lang tid det tager og lavee det! anonym - 2009-01-02 19:08:13 Smagen er udsøgt, men konsistensen er dog for tynd! Steen - 2008-08-23 18:00:06 Lidt til at lave, selv når man er ny i køkkenet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne