Blomkålssuppe med karry
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær blomkålshovedet i mindre buketter.
Hæld grøntsagsbouillon og mælk i en gryde og sæt det i kog. Når det koger, tilsættes blomkålen, salt og karry. Lad det simre i 8 minutter. Hæld suppen op i en blender og blend blomkålen helt glat. Hæld den tilbage i gryden og varm det igennem. Tilsæt persille. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 9819 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne