Fyldig og nem lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Nej Indsendt af : Far i køkkenet Indsendt : Red : |
|
|
Sæt alle ingredienser frem og sørg for at have et godt glas vin til at nyde i forbindelse med tilberedelsen.
Hak løgene. Det behøver ike at være særligt fint. Opvarm magaring og bland lidt olie i, så temperaturen kan blive ret høj. Svits løj og champignons. Unde svitsning tilsættes cajunmix. Et par teskefulde. Bøfkødet tilsættes og svitses med. Der tilsættes en teskefuld spidskommen og salt/peber. Taco og pizza sauce tilsættes. Spinatblade, bacon og til sidst cremefine tilsættes. Denne del tager cirka ti minutter og er dermed færdig. Et passende fad smøres og blandingen hældes over i, herefter lasagneplader og mornaysauce, samt spidskommen over hvert lag. Dette gentages, som der nu er blanding til. Afslutningsvis lægges lasagne plader øverst. De dækkes med mornaysauce med spidskommen. Herefter dækkes det af rasp og afslutningsvis dækkes det hele af reven ost. Ovnen er forvarmet til 185 grader. Herefter får retten 35 minutter, men slutter af med fem minutter under grill, så osten bliver crispy. Resultatet er en fyldig lasagne, der uden at være for stærk give en afbalanceret skarphed bagerst i munden. Selv kræsne teenagere bliver henrykte. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 6690 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne