Fyldig og nem lasagne

Fyldig og nem lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Far i køkkenet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
 Lasagne plader
2 løg
1 glashakkede champignon
1 glasTaco sauce medium
1 dl.Pizza sauce
 Mornaysauce
 Cremefine et stort skvæt
 Baconknas
 Spinat blade
 Rasp
 Revet ost
 Spidskommen
 Cajunmix (Føtex)
 hvidløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Sæt alle ingredienser frem og sørg for at have et godt glas vin til at nyde i forbindelse med tilberedelsen.
Hak løgene. Det behøver ike at være særligt fint.

Opvarm magaring og bland lidt olie i, så temperaturen kan blive ret høj.
Svits løj og champignons.
Unde svitsning tilsættes cajunmix. Et par teskefulde.
Bøfkødet tilsættes og svitses med.
Der tilsættes en teskefuld spidskommen og salt/peber.
Taco og pizza sauce tilsættes.
Spinatblade, bacon og til sidst cremefine tilsættes.
Denne del tager cirka ti minutter og er dermed færdig.

Et passende fad smøres og blandingen hældes over i, herefter lasagneplader og mornaysauce, samt spidskommen over hvert lag. Dette gentages, som der nu er blanding til.
Afslutningsvis lægges lasagne plader øverst. De dækkes med mornaysauce med spidskommen. Herefter dækkes det af rasp og afslutningsvis dækkes det hele af reven ost.

Ovnen er forvarmet til 185 grader. Herefter får retten 35 minutter, men slutter af med fem minutter under grill, så osten bliver crispy.
Resultatet er en fyldig lasagne, der uden at være for stærk give en afbalanceret skarphed bagerst i munden. Selv kræsne teenagere bliver henrykte.
Velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 6690 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu