Grovflutes 02
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt margarine, salt, sukker og olie og bland dette. Bland revne gulerødder i og tilsæt næsten alt mel. Tilsæt evt. mere under æltning.
Hæver tildækket ½ time. Formes til 4 flutes. Efterhæver 15 min. Pensles med æg og drysses med krydderier. Jeg bruger fint salt og tørret timian. Bages ved 180 g i 18-20 min Tips: De revne gulerødder kan undlades, de gør bare at flutene holder sig bløde i længere tid. Tilsæt gerne frø og kerner efter eget ønske. Jeg pensler med æg og krydrer på begge sider af flutene; det giver mere smag |
|
Opskriften er vist 60798 gange,
og udskrevet 1506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2016-08-26 08:27:50 Kan man bruge vand i stedet for mælk? Pia - 2014-10-26 18:48:22 Enig, en virkelig god opskrift. Jeg har også skiftet halvdelen af mælken ud med yoghurt flere gange, og har også lavet boller istedet for flutes. Laver altid dobbelt portion, de bliver spist så hurtigt 👍. Anita - 2014-09-28 02:53:00 De smager virkelig godt, jeg kom lidt sesamfrø og hirsefrø i dejen også, det klædte dem helt sikkert også. Jeg var i tvivl om, om jeg skulle rive gulerødderne fint eller groft, men besluttede mig for at rive dem groft, og det blev rigtig godt. anonym - 2014-09-20 10:26:18 Super lækre flutes. Som jeg nu har serveret til 3 store fester, med masser af ros! Jeg har skiftet noget af mælken ud med a 38. Og tilsat ekstra groft, havregryn og speltmel. Har krydret flutesene med salt og timian. Helt sikkert fremover min fortrukne flutes opskrift. En af gangene lavede jeg også lidt boller. De blev også bare lækre! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne