Stuvning fra Halep (Aleppo i Syrien)
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Don Alberto Indsendt : Red : |
|
|
! OBS ! Det er uklogt at tilberede til mere end 1 dag.!!
Retter med større mængder paprika smager som vådt pap dagen derpå. Tilberedning. Dagen før: Sæt Garbanzos i blød i 12 timer eller mere; jeg bruger et døgn. Studér opskriften på kogning af bulgur omhyggeligt og forbered tilberedning. Studér opskriften på kogning af linser. Husk at der skal en bouillonterning i kogevandet På selve dagen: Kog Garbanzos i en times tid i rigeligt vand med 1 bouillonterning. Brun løgene imens - tag op med hul-ske. Lammekødet skæres i små terninger 1½-2 cm Brun det småtskårne kød i små portioner ad gangen i rigelig olie helst i støbejernsgryde eller -pande. Drys med kanel og peber - tag op med hulske efterhånden. Steg paprika i et par minutter (må IKKE brænde på). Tilsæt kød + brunede løg + tomat + spidskommen + koriander. Det bliver meget tyktflydende og skal småkoge i ca. 10 min. Når Garbanzos er færdige hældes kogevandet op i en skål el. lign. Tilsæt Garbanzos og derefter så meget kogevand at kød mm. næsten er dækket. Småkoge ca. 1 time. Mens retten koger tilberedes bulgur. Udover en bouillon-terning skal der en håndfuld rosiner og også gerne lidt hakkede mandler i kogevandet. Hvis der bruges linser skal de koges i bouillon-suppe over meget svagt blus og overvåges omhyggeligt da de ellers bliver til grød. Serveres med kogt bulgur og linser eller evt. ris. |
|
Opskriften er vist 2450 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne