Fyldte svesker
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : |
|
|
Chokoladen smeltes over vandbad så den er klar til senere.
Skold og smut mandlerne - ca halvt så mange som der er svesker. Skær mandlen på langs på den flade side, så den begynder at ligne en blommesten. Pak hver mandel ind i et tyndt lag marcipan, så den får form som en blommesten. Skær en revne i svedsken og stik den indpakkede mandel ind i svesken. Klem revnen til med fingrene bagefter. De fyldte svesker overtrækkes med chokolade og sættes til afkøling. Tips: Julekonfekt med overraskelser! |
|
Opskriften er vist 3530 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne