Espressokage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland espresso pulver og kogende vand sammen i en skål.
Tilsæt kaffefløde, æg, smeltet smør, bagepulver, mel, sukker og vaniljesukker og rør godt rundt. Tilsæt chokoladeknapper og vend dem forsigtigt i dejen. Smør en lille form og hæld dejen i. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 45 minutter. |
|
Opskriften er vist 4911 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne