Proppens kødsovs med svinefars

Proppens kødsovs med svinefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : proppen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinefars
300 g.æbler i tern
400 g.løg
150 g.sød rød peberfrugt
100 g.tomatpure
1 klar bouillonterning
2.5 dl.fløde 7%
2.5 dl.vand
2 spsk.sukker
1 tsk.karry
2 tsk.paprika
 Muskatnød, stødt
 salt
 peber
 
Opskrift:
svits farsen uden fedtstof til kødet skiller. karry paprika muskat sukker æbler peberfrugt og løg tilsættes svitses godt med. tomatpureen bouillon opløst i vand og fløden hældes ved og blandes godt smages til med salt og peber. lad den simre med låg i ca. 1/2 time.

Tips:

vær varsom med muskaten. skal måske jævnes hvis man ikke koger den lidt ind efter tilsætning af væskerne





karakterer:
Opskriften er vist 14116 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-27 19:56:12
Rigtig lækker. Kunne måske godt være noget mere kød i til alt det grønt i flg manden😅

  -   2014-01-06 09:57:27
Smagte rigtig dejligt. Brugte Milda istedet for fløde...fungerer fint :o)

  -   2013-01-26 19:19:13
en ret der helt klart kan anbefales. vi servede ris til, det passede ligesom godt sammen med æblerne. mums. helt klar en der bliver lavet igen

  -   2012-09-04 09:56:50
glemte lidt. der skal 2.5dl mælk i og den skal simre i mindst en halv time