Proppens kødsovs med svinefars
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : proppen Indsendt : Red : |
|
|
svits farsen uden fedtstof til kødet skiller. karry paprika muskat sukker æbler peberfrugt og løg tilsættes svitses godt med. tomatpureen bouillon opløst i vand og fløden hældes ved og blandes godt smages til med salt og peber. lad den simre med låg i ca. 1/2 time.
Tips: vær varsom med muskaten. skal måske jævnes hvis man ikke koger den lidt ind efter tilsætning af væskerne |
|
Opskriften er vist 14116 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2017-06-27 19:56:12 Rigtig lækker. Kunne måske godt være noget mere kød i til alt det grønt i flg manden😅 Helle Nielsen - 2014-01-06 09:57:27 Smagte rigtig dejligt. Brugte Milda istedet for fløde...fungerer fint :o) mejsevej - 2013-01-26 19:19:13 en ret der helt klart kan anbefales. vi servede ris til, det passede ligesom godt sammen med æblerne. mums. helt klar en der bliver lavet igen proppen - 2012-09-04 09:56:50 glemte lidt. der skal 2.5dl mælk i og den skal simre i mindst en halv time |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne