Gode hverdagsboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : dpl Indsendt : Red : |
|
|
Vand og fløde lunes og margarinen smeltes heri. Hældes over gæren sukker og salt tilsættes sammen med de to æg og reven gulerod. Havreklid kommes i, og melet kommes i lidt efter lidt. Æltes godt igennem og hæver 3 kvarter.
Æltes igennem og formes til ca. 35 boller der sættes på plader. Hæver til dobbelt størrelse. Pensles med æggeblomme og kaffe rørt sammen. Bages 12-15 min. ved 190 grader C. varmluft. Tips: Vil du have en lidt grovere bolle, kan mau udskifte lidt af hvedemelet med hvidhvedemel og lidt grahamsmel. |
|
Opskriften er vist 4402 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne