Gulerodskage med kokos bund
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Louise Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og olie piskes meget grundigt med enten elpisker eller i røremaskine til sukkeret så småt er opløst.
Æggene tilsættes 1 ad gangen, og der piskes igen grundigt til det er en luftig og ensartet masse. Mel, kanel, salt og natron sigtes i røreskålen og blandes i ved lav hastighed. Gulerødder og nødder vendes i til sidst. Dejen hældes i en smurt bradepande eller en mindre form i passende størrelse - den hæver noget i højden, men dog mest midt på. Så drysses kokosmelet i bunden af formen så det dækker bunden. Bages ved 175 grader midt i ovnen i ca. 60-70 minutter - prøv med en strikkepind om der hænger dej ved - hvis ikke så er den færdig. |
|
Opskriften er vist 5397 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-09-08 14:16:38 Det er nok en af de bedste gulerodskager jeg har smagt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne