Pærecrumble
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl pærerne og fjern kernehus. Skær dem i mindre stykker der fordeles i et tærtefad ca. 27 cm. i diameter.
Drys kanelsukker over.
Crumble: Alle ingredienser røres sammen og fordeles over pærerne. Bages 30 min ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille. |
|
Opskriften er vist 2889 gange,
og udskrevet 23 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne