Nachos med kylling
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Nachos krydderi:
Start med de tørre ingredienser og rør dem op med limesaft og olivenolie samt lidt af hønsebouillonen. Kyllingen skæres evt. i lidt store stykker inden den vendes i marinaden. Varm olien op i en stor pande ved mellem varme og steg kyllingen 3 minutter på hver side. Tag kyllingen op i et lavt fad hvor den rives i stykker med 2 gafler. Sæt stegepanden tilbage over varmen og tilsæt resten af bouillonen, tomatpure, sukker og evt. rest af Nachos krydderi og lad det koge op. Tilsæt nu den pulled kylling og vend det i sovsen, lad det simre 3 minutter indtil saucen er reduceret til en tyk sauce. Holdes varm. Hurtig guacamole: Avocadoerne, hakket koriander og limesaft moses til en passende konsistens, smages til med salt og peber. Halvdelen af tortillaerne anrettes på et lavt ildfast fad eller tallerken så de overlapper lidt, top med halvdelen af den varme kylling og ost. Top med resten af tortillaerne, kylling og ost. Sæt fadet i en 180 grader C. alm. ovn i 7 minutter eller indtil osten er smeltet og boblende. Pynt med friskhakket koriander, evt. chilipeber, guacamole samt cremefraiche. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 2346 gange,
og udskrevet 19 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne