Pærekage
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Rør fedtstof og sukker hvidt og skummende. tilsæt æggene ét ad gangen. Vend mel og bagepulver i dejen. Smør en springform ca. 23 cm. i diameter med fedtstof og strø lidt rasp. Hæld den i formen. Skræl pærerne og skær dem i både. Vend dem i sukker og kanel. Stik pærebådene ned i dejen. Bag kagen godt 1 time på midterste rille ved 175 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 2512 gange,
og udskrevet 21 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne