Potage Parmentier 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles, skæres først i kvarter på langs, dernæst i tynde skiver. Lad dem trække i koldt vand, til de skal bruges. Rens porrerne, skær roden og den grønne del bort. Den hvide del skæres midt over på langs og snittes derefter i ganske tynde strimler.
Smørret smeltes i en stor gryde, og porrerne sauteres langsomt over svag varme i ca. 8 min., eller til de er helt bløde. Tilsæt kartoffelskiverne sammen med 1 1/4 l vand. Gryden bringes i kog og simrer i 30 min. eller til kartoflerne er møre. Skum overfladen for urenheder. Den færdige suppe smages til med salt og friskkværnet peber. Tips: Suppen kan serveres, som den er, eller hvis man ønsker en mere cremet konsistens, blendes og evt. sies, inden den hældes tilbage i gryden og langsomt genopvarmes. |
|
Opskriften er vist 12359 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne