Alletiders Brownies
Fryseegnet : fryseegnet (uden glasur) Indsendt af : Stefanie Sandbæk Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. (kan også hakkes i en blender, eller for den sags skyld i hånden).
Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker blandes grundigt sammen i en skål. Smør, sukker og farin piskes godt sammen, æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30×40 cm) - Dyb bredepande med bagepapir kan også anvendes. Brownieskagen bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse – prøv med en stegenål/strikkepind, om der hænger noget ved. Læg herefter glasuren på når kagen er kølet ned, og riv eventuel lidt mørk chokolade ovenpå Til sidst skæres kagen ud i ønsket størrelse Tips: Kagen holder sig bedst på køl, og er faktisk allerbedst dagen efter den er bagt. |
|
Opskriften er vist 17168 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Stefanie - 2012-10-08 12:56:23 Vil ikke love dig den bliver ligeså god.. Det smager absolut ikke af brun farin hvis det er det du tænker på :) Lene Hansen - 2012-10-02 10:46:31 De bedste brownies jeg nogensinde har smagt, alle er helt vilde med dem! Freja - 2012-09-27 16:54:44 Kan man gøre det uden brun farin? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne