Alletiders Brownies

Alletiders Brownies , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 Stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet (uden glasur)

Indsendt af : Stefanie Sandbæk Kristensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Brownies:
150 g.god mørk chokolade ( 80 %)
150 g.hasselnødder
160 g.mel
1 tsk.bagepulver
4 spsk.kakao
2 spsk.Vaniljesukker
200 g.smør
200 g.sukker
200 g.brun farin
6 æg (M/L)
 
 Glasur:
100 g.smør
3 spsk.kakao
1 tsk.vaniljesukker
5 spsk.lunkent vand (eller kaffe)
 Flormelis efter behov
 
Opskrift:
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. (kan også hakkes i en blender, eller for den sags skyld i hånden).

Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker blandes grundigt sammen i en skål.

Smør, sukker og farin piskes godt sammen, æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen.

Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i.

Det hele hældes i en smurt form (30×40 cm) - Dyb bredepande med bagepapir kan også anvendes.
Brownieskagen bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse – prøv med en stegenål/strikkepind, om der hænger noget ved.

Læg herefter glasuren på når kagen er kølet ned, og riv eventuel lidt mørk chokolade ovenpå

Til sidst skæres kagen ud i ønsket størrelse

Tips:

Kagen holder sig bedst på køl, og er faktisk allerbedst dagen efter den er bagt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brownies

karakterer:
Opskriften er vist 17167 gange,
og udskrevet 319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-08 12:56:23
Vil ikke love dig den bliver ligeså god.. Det smager absolut ikke af brun farin hvis det er det du tænker på :)

  -   2012-10-02 10:46:31
De bedste brownies jeg nogensinde har smagt, alle er helt vilde med dem!

  -   2012-09-27 16:54:44
Kan man gøre det uden brun farin?