Bagt spinat
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Ole j Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader. Sauter spinaten til den er optøet og så meget som muligt af væden fra spinaten er væk. Tag gryden af varmen og lad spinaten køle lidt af i en sigte, for at få det sidste væske væk.
Pisk de 3 æg sammen med en gaffel og kom parmesanen i æggene. Smør et ildfast fad med lidt smør og kom spinaten heri. Kom æggeblandingen over og rør det sammen med en gaffel. Drys lidt revet ost. Bag spinaten i oven til æggemassen er stivnet. Dette er virkeligt godt tilbehør til f.eks. et stegt kyllingebryst, kold skinke o. lign. Tips: Hvis man istedet bager det i portionsskåle, kan man sagtens servere dette som en forret med lidt godt brød til, fks hvidløgsbrød |
|
Opskriften er vist 17757 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Barto - 2015-04-15 22:07:53 Jeg gav den nogle tern feta samt peanuts....det er mums! 🍴😺 Ole j - 2012-08-27 16:05:15 Prøv eventuelt at nøjes med 2 æg,, og brug istedet for det sidste æg en smule milda fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne