Ovnbagt rødspættefilet med karry/honningsauce
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : tablet Indsendt : Red : |
|
|
Salsa:
Skær cherrytomaterne i tern. Befri mange og avokado for sten og skal og snit frugtkødet i små tern. Hak rødløg, hvidløget renset chili meget fint. Rør alle ingredienserne sammen med koriander, citronsaft, olie, salt og peber. Smag til og lad skalaen trække ved stuetemperatur frem til servering. Fisk: sauce: rør honning, sennep, karry, smør, lidt salt og peber godt sammen i en skål. Smør et passende størrelse ovnfast fad. Busk fiskene løst sammen på midten og læg dersom taksten i fadet (så de holder på hinanden). Hæld saucen over og sæt fadet i en 175 grader varm ovn i en12 - 15 min. Til fisken er mør og gennembagt. Rist mandelsplitternene på en pande (mens fisken er i ovnen ) og drys dem over fisken lige inden servering Tips: Server retten med hasseldagte kartofler eller dæmpet broccoli eller grønne asparges. |
|
Opskriften er vist 7844 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2015-12-26 17:34:57 Hold da op en masse stave/slå fejl i den opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne