Brombærkage i springform
Hovedingrediens : Bær - Brombær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 42020 gange,
og udskrevet 766 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Ida - 2020-08-25 22:54:28 Kan bages med 4,5 dl lactosefri yougurth i stedet, brombærrene falder ikke til bunden som billedet viser. Er man til ekstra sødme kan lidt perlesukker på toppen pynte; evt kold flødeskum. Portionen bagt i en halv bræddepande form er super. 🤗🤗 Maria - 2020-08-08 23:03:35 Fantastisk lækker svampet. Erstattede creme fraichen med skyr med vanille. Fungerer super godt. Pia - 2015-08-27 13:54:40 Har en god smag ,men er alt for svampet nærmere klæ ,for meget væske i tror jeg . useende meget flot Laura - 2014-08-04 18:32:17 Har brugt frosne brombær (høst fra sidste år), hakkede mandler istedet for valnødder og den ser bare totalt lækker ud! Dejlig svampet, og skøn smag! Per - 2013-09-13 14:49:13 Vi bagte kagen 20 minutter længere end der stod i opskriften, men den blev stadig meget klæg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne