Kartoffel suppe med bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Nanna Indsendt : Red : |
|
|
Du tager en 10 liters gryde og skyller og hælder vand i. så skræller du kartoflerne og skyller dem, så skære du dem i enten skiver eller tern.
Så tager du og ligger dem i gryden, kåger dem og tilsætter nu tomatpurreen og røre rundt i det. Så tager du og skære pølserne i skiver. Tilsætter pølserne, baconen. Tager du en pande og steger farsen. Indtil farsen er brunet lidt. Så hælder du det i gryden. Røre stadig lidt rundt engang imellem. skal kåge indtil kartoflerne er færdige. Tilsæt evt. salt og peber og allraund det giver prikken over iét. kåge tid ca. 45-60 minutter. Tips: Kartoffel suppen er meget varm og bør køle 3 minutter på bordet. men kan spises efter kågning. |
|
Opskriften er vist 4574 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne