Nemme gulerodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lone Indsendt : Red : |
|
|
Aftenen før:
Rør 500 ml vand ( evt. nøjes med 400 ml og vurder om dejen trænger til mere), gær og salt sammen i en skål. Tilsæt derefter grovvalset havregryn, mel, kerner/frø og gulerødderne. Rør det hele sammen med en ske. Lad det stå køligt natten over. Om morgenen: Brug 2 skeer til at lave boller på en bageplade. Sæt pladen i en kold ovn v. 250 grader. Efter 20-22 min har de brun og sprød skorpe. |
|
Opskriften er vist 7570 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne