Fillodejstærte med skinkefyld
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bent Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i tern og bland dem med skinke, ærter, og forårsløg.
Smelt smørret og pensel en springform, ca. 22 cm i diameter. Bred fillodejen ud og pensel den med smør på den ene side. Læg fillodejsarkene lidt forskudt af hinanden og placer dem i formen med den smurte side opad, så der hænger dej ud over kanten. Sørg for, at dejen skubbes godt ned i kanterne af formen. Læg skinkefyldet på dejen i formen og fold dejen indover, så den krøller lidt sammen på toppen. Bag tærten ved 175 grader nederst i ovnen i ca. 25 min., til dejen er gyldenbrun og sprød på toppen. Løsn forsigtigt springformens kant og læg tærten på et fad. Rør syrnet fløde eller cremefraiche med sennep og smag til med salt og peber. Server tærten med salat og senneps dressingen. |
|
Opskriften er vist 3557 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne