Teriyaki kylling med nudler

Teriyaki kylling med nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Teriyaki kylling med nudler, billede 4 Teriyaki kylling med nudler, billede 1 Teriyaki kylling med nudler, billede 2 Teriyaki kylling med nudler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kyllingebryst
1 dl.Teriyaki
 
1 bdt.forårsløg
200 g.friske shiitake svampe
1 rød chili
3 fedhvidløg
300 g.friske bønnespire
3 spsk.olivenolie
 
 Tilbehør:
200 g.nudler
 
Opskrift:
Kyllingen skæres i mundrette stykker som marinere med Teriyaki 30 minutter i køleskab.

Kyllingestykkerne steges sammen med marinaden i et ildfast fad 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Forårsløg skæres i ca. 1 cm stykker på skrå, shiitake og hvidløg skæres i skiver. Chilipeber hakkes fint.

Grøntsagerne steges møre i olivenolie og vendes med overskydende marinade fra kyllingen og de koge nudler.

Kyllingestykkerne kan også vendes i eller de kan læges på toppen ved portionsanretning.





karakterer:
Opskriften er vist 3559 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu