Kransekagetoppe
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kransekagemasse:
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time. Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse. Kransekagemassen kommes på sprøjtepose med stjernetyld 12mm og sprøjtes od på bageplade beklædt med bagepapir i små toppe. Bages på øverste rille ved 200 grader C. alm. ovn ca. 11 minutter til de er lysebrune. Afkøles og dyppes i smeltet chokolade. Tips: Se opskrift på den klassiske kransekage her |
|
Opskriften er vist 5901 gange,
og udskrevet 47 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne