Indianer hache
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Louise Veie Indsendt : Red : |
|
|
Porerne renses og skæres i skiver. Gulerødder skrælles, og rives på den grove side af et rivejern.
Oksekødet svitses i en gryde, til at kødet har fået farve. Gulerødder samt porer hældes i gryden og svitses let. Derefter tilsættes karry, salt og peber og grydens indhold bliver rørt godt rundt et par minutter. En smule mel tilsættes og røres godt sammen med resten af indholdet, inden vandet hældes i. grydens sammenrørte indhold skal nu stå og simre på det lave blus, i ca. ½ time.(eventuelt mens spaghetti laves) Hvis ønskes kan vand eller jævning tilsættet, efter den ønskede konsistens. Tips: Antal mængde gulerødder og porer kan variere efter smag og fylde. ligeledes kan mængde karry variere efter smag. Da jeg selv er glad for karry, er der forholdsvis meget i. (De præcise ingredienser som er skrevet i opskriften kan variere meget, opskriften bliver normalt lavet på slum.) |
|
Opskriften er vist 16158 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne