Smørrebrød med skinke og røræg
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør rugbrødet og del det i to. Læg skyllet Frillice salat hovedsalat eller iceberg kan også fint bruges.
Læg skiveskåret skinke på brødet, og herpå et par skiver røræg. Pynt med karse og tomatspringer. |
|
Opskriften er vist 2670 gange,
og udskrevet 15 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne