Citronmarinerede kyllingestykker
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. (4 mindre stykker pr filet.)
Læg dem i en smal men høj skål.
Pres saften fra citronerne i skålen.
Lad stykkerne marinere i 4-5 timer i køleskabet.
Saml stykkerne op af marinaden og læg dem i et ildfast fad. Drys salt og peber hen over. Stil det i ovnen i 30 minutter på 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 4443 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne