Kartoffelscones
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og lægges i en stor gryde saltet vand. Bring vandet i kog og lad kartoflerne simrer i 30-35 min. Vandet hældes fra, og kartoflerne dampes helt tørre i gryden.
Kartoflerne pureres til en lind mos. Mosen rørres med smør og smages til med salt, peber og muskatnød. Mel og bagepulver sigtes ned i skålen og vendes ind i mosen med en paletkniv. Dejen tages ud på bordet og presses ud til en 1,5 cm tyk plade. Udstik 12 scones med et glas eller en udstiksform. En tykbundet pande evt. med rillet grillbund, opvarmes over middelvarmt blus. Drys evt. let med mel. De små scones bages nu ca. 4 min på hver side, eller til de er gennembagte og lysebrune. Serveres varme. Tips: Serveres som frokostret med ristet bacon eller bare koldt smør og marmelade eller honning. |
|
Opskriften er vist 13566 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne