Makronmuffins med Hindbær flødeskum
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Nej Indsendt af : N.T.M Indsendt : Red : |
Fotograf: N.T.M |
|
Pisk æg og sukker godt!
Pisk skiftevis mel og den smeltede OG afkølede margarine i alt dette med håndmixer vend derefter de knuste makroner i sammen med evt nødder Bages i forvarmet ovn på 200 grader C. alm. ovn i ca 15-20 min Flødeskum: Pisk fløden tilsæt hindbær syltetøj efter smag Da kagen jo kan være meget sød, smager det godt med det bitre hindbær Tips: Bag helst kagerne dagen før, da hvis de skal bruges samme da godt kan være meget klistrede og smulrende hvis der skal flødeskum på er det bedst at putte på en halv time før og så sætte kagerne i køleskabet til de skal bruges |
|
Opskriften er vist 27223 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer N.T.M - 2012-08-13 14:55:15 Til jeg der har prøvet at lave dem, kom meget gerne med noget Feedback :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne