Honning-hyldeblomst is
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt af : Jaylo Indsendt : Red : |
|
|
honning, sirup og hyldeblomstkroner opvarmes til kogepunktet i gryde, den kogende masse sies og køles ned.
sukker, vaniljekorn og æggeblommer piskes skummende og hvide ca 5-8min med håndpisker, den afkølede sirup blandes forsigtigt ned i æggene. piskefløden piskes til en lind flødeskum. ægge-sirupmassen vendes forsigtigt i flødeskummen. isen indfryses i 6-8 timer inden spisning. Tips: lav evt dobbelt op af honning/hyldeblomst sirup og server til som en lille sauce. |
|
Opskriften er vist 3808 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne