Citrontærte 04
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
DEJ:
Bland alle ingredienserne i en skål. Ælt det sammen så dejen lige akkurat hænger sammen. Rul dejen ud på et meldrysset bord og placer den i et tærtefad. Sæt den i køleskabet i 20 minutter. Tænd ovnen på 190 grader C. alm. ovn og lad den varme op imens. Sæt tærtefadet på midterste rille og forbag bunden i 15 minutter. Lav fyldet imens. FYLD: Pisk æg, æggeblommer og sukker sammen i en skål. Rør piskefløden i. Tilsæt citronsaften. Si blandingen ned i en kande eller en anden skål. Når bunden er forbagt, skrues ovnen ned på 110 grader C. alm. ovn, og tærtefadet flyttes til nederste rille. Hæld forsigtigt fyldet ned i tærtefadet. Luk ovnen og lad tærten bage i 1½ time, så fyldet næsten er helt fast. Lad den køle helt af før servering. Pynt med flormelis på toppen og server med creme fraiche til. |
|
Opskriften er vist 4273 gange,
og udskrevet 83 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne