Lækker flagecrunch
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Clara Indsendt : |
|
|
Hak nødderne groft og bland kokos og kerner ned i dem.
Smelt smør og honning sammen på en højkantet pande. Når smørblandingen er blusset op, hældes gryn og flager på, og det vendes kraftigt rundt indtil alle gryn og flager er glasserede og let gyldne. Sørg for at komme helt den i bunden hver gang, da crunchen ellers vil blive brændt. Når flagerne er gyldne, drysses sukker og nøddeblanding på, og der røres i nogle minutter, og derefter hældes crunchen ud på et stykke bagepapir for at køle af. Når den er helt afkølet hældes den op i en beholder og er klar til brug. Tips: Crunchen kan gemmes i nogle dage. |
|
Opskriften er vist 2020 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne