Pasta med grøntsager og oksekød i wok
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Michelle Halling Indsendt : Red : |
|
|
Orden grøntsagerne efter smag(tern, strimler)
Kog pastaen. Skær kødet i skiver. - Lav saucen: I en gryde, sauter løg og hvidløg i olivenolie over medium varme. Sørg for, at det ikke brænder. Tilsæt tomater, basilikum, oregano, salt og peber. Bring til kogning og fortsætte med at koge 5 minutter, eller indtil det meste af væsken fordamper. Fjern fra varmen, rør piskefløde og smør. Reducer varmen og lad det simre 5 minutter mere. Mens saucen simre skal wokken tændes, og grøntsagerne skal varmes/brunes en smule. - Vend pastaen i saucen. Held saucen og pastaen ned i wokken og varm et øjeblik. |
|
Opskriften er vist 11730 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne