Pasta med grøntsager og oksekød i wok

Pasta med grøntsager og oksekød i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Michelle Halling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 spaghetti(al slags kan bruges)
 oksekød i tern/strimler
 
 Grøntsager:
 små gulerødder skåret igennem på langs
 tynde grønne asparges skåret i 3 cm lange stykker
 1 stor courgette(Squash?) skåret i lange bånd
 grønne bønner
 forårsløg
 peberfrugt
 evt. (soltørrede tomater)
 
 Tomatflødesauce:
2 spsk.olivenolie
1 løg i tern
1 fedhvidløg hakket
 1 (14.5 ounce) kan italiensk stil hakkede tomater afvandede
1 spsk.tørrede basilikum blade
0.25 tsk.tørret oregano
 tsk.0.25
0.125 tsk.stødt sort peber
0.5 koptyk fløde
1 spsk.smør
 
 Tilbehør:
 Brød
 
Opskrift:
Orden grøntsagerne efter smag(tern, strimler)
Kog pastaen.
Skær kødet i skiver.

- Lav saucen: I en gryde, sauter løg og hvidløg i olivenolie over medium varme. Sørg for, at det ikke brænder. Tilsæt tomater, basilikum, oregano, salt og peber. Bring til kogning og fortsætte med at koge 5 minutter, eller indtil det meste af væsken fordamper. Fjern fra varmen, rør piskefløde og smør. Reducer varmen og lad det simre 5 minutter mere.

Mens saucen simre skal wokken tændes, og grøntsagerne skal varmes/brunes en smule.

- Vend pastaen i saucen.

Held saucen og pastaen ned i wokken og varm et øjeblik.





karakterer:
Opskriften er vist 11729 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu