Surrib 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i en gryde med alle krydderierne.
Løget skæres først i kvarte. Kom vand på, så det dækker. Lad det simre ved svageste varme, til det er mørt efter ca. 1½ time. Vend kødet undervejs, da det ellers kan brænde fast i bunden af gryden. Si suppen og afmål ca. 8 dl. Hvis der er for lidt, kan der spædes op med vand, og så genopvarmes suppen kortvarigt. Udblød husblassen, og rør den i suppen, mens den endnu er varm. Tilsæt eddiken, og juster med salt. Skær kødet i skiver af ca. 1 cm. tykkelse, og læg dem på række i et fad. Hæld suppen over, og læg laurbærbladene jævnt fordelt. (De kogte fra suppen) Læg et pres oven på suppen med en anden skål/tallerken, så kødet presses ned, og stil anretningen på køl. Ved servering vendes det ud på et fad. Tips: Fedtet vil stige op under afkølingen, hvilket danner en beskyttende hinde over kødet. Det kan skæres fra, når man spiser kødet, hvis man ikke bryder sig om det. Nogle spiser surrib med stuvede kartofler, men jeg foretrækker det som pålæg ved juletid. |
|
Opskriften er vist 5850 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne