Hindbær flødeboller med marcipanbunde
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : vides ikke Indsendt af : Mosegrisen Indsendt : Red : |
Fotograf: MoseGrisen |
|
Bunde:
Sukker og æggehvide røres sammen til sukkeret opløses Marcipanen røres mens æggemassen langsomt tilsættes. Sprøjtes ud i 7 cm bund og bages gylden ved 180 grader C. alm. ovn. Skum: Sukker og vand koges til en tynd karamel. dette tager nogle minutter (brug en fugtet pensel til at køre det ned fra kanten af gryden så du undgår krystaller i den færdige sirup) Æggehvider piskes let og siruppen tilsættes i en tynd stråle under piskning. skummen piskes nu ved middel hastighed i 15 minutters tid. tilsæt de frysetørrede hindbær de sidste par minutter. massen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på de afkølede bunde (på billedet er de smurt med chokolade. det var et forsøg -frarådes da de så er svære at dyppe senere) Flødebollerne bages 5 min ved 180 grader C. alm. ovn til de er faste nok udenpå til at man kan dyppe dem. Lad dem køle HELT af. Chokoladen smeltes. (For bedste resultat rives chokoladen og 2/3 smeltes i vandbad og røres derefter sammen med den resterende 1/3 -Kaldes temperering) Flødebollerne dyppes i chokoladen og pyntes. skal nu bare køle af og vupti! så er der flødeboller! Flødebollerne på billedet har jeg ikke bagt og de flyder derfor ud når de bliver dyppet. Bruger normalt en anden opskrift med glukose der ikke skal bages og glemte det derfor. |
|
Opskriften er vist 34210 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne