Hindbær flødeboller med marcipanbunde

Hindbær flødeboller med marcipanbunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : vides ikke

Indsendt af : Mosegrisen

Indsendt :      Red :
Hindbær flødeboller med marcipanbunde, billede 4 Hindbær flødeboller med marcipanbunde, billede 1 Hindbær flødeboller med marcipanbunde, billede 2 Hindbær flødeboller med marcipanbunde, billede 3
Fotograf: MoseGrisen  

Ingredienser:
 Kransekagebunde:
225 g.sukker
100 g.æggehvide
525 g.ren rå marcipan
 
 Skum:
300 g.sukker
1 dl.vand
160 g.æggehvider past.
15-20 g.frysetørret hindbær
300 g.overtrækschokolade
 
Opskrift:
Bunde:
Sukker og æggehvide røres sammen til sukkeret opløses
Marcipanen røres mens æggemassen langsomt tilsættes.
Sprøjtes ud i 7 cm bund og bages gylden ved 180 grader C. alm. ovn.

Skum:
Sukker og vand koges til en tynd karamel. dette tager nogle minutter (brug en fugtet pensel til at køre det ned fra kanten af gryden så du undgår krystaller i den færdige sirup)

Æggehvider piskes let og siruppen tilsættes i en tynd stråle under piskning.


skummen piskes nu ved middel hastighed i 15 minutters tid. tilsæt de frysetørrede hindbær de sidste par minutter.

massen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på de afkølede bunde (på billedet er de smurt med chokolade. det var et forsøg -frarådes da de så er svære at dyppe senere)
Flødebollerne bages 5 min ved 180 grader C. alm. ovn til de er faste nok udenpå til at man kan dyppe dem. Lad dem køle HELT af.
Chokoladen smeltes. (For bedste resultat rives chokoladen og 2/3 smeltes i vandbad og røres derefter sammen med den resterende 1/3 -Kaldes temperering)
Flødebollerne dyppes i chokoladen og pyntes. skal nu bare køle af og vupti! så er der flødeboller!


Flødebollerne på billedet har jeg ikke bagt og de flyder derfor ud når de bliver dyppet. Bruger normalt en anden opskrift med glukose der ikke skal bages og glemte det derfor.





karakterer:
Opskriften er vist 34203 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu