Ribbensteg på grill og i ovn

Ribbensteg på grill og i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.ribbensteg
 Salt
5 dl.vand
 
Opskrift:
Gnid salt godt ind i ribbenstegen.

Læg tændte kul rundt i kanten af en kuglegrill.
Sæt en rund aluminiumsbakke med 5 dl vand i midt mellem kullene.
Læg risten over, læg ribbenstegen på risten og luk låget til.
Lad ribbenstegen ligge i 1½ time, hvor du løfter låget og kigger til den hver halve time.

Flyt ribbenstegen over i et ildfast fad.
Sæt den i en kold ovn og tænd for 200 grader.
Lad den være i ovnen en time.
Tag den ud, skær den i ønskede stykker og server den.

Tips:

Denne opskrift kom til ved et uheld, idet vi egentlig ville have grillet en ribbensteg, men kullene holdt sig ikke varme længe nok, og vi var derfor tvunget til at rykke den over i ovnen. Det viste sig dog at være den perfekte ribbensteg på denne måde, idet den virkelig var lækker og mør, og sværene var dejlig knasende.





karakterer:
Opskriften er vist 19590 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu