Ribbensteg på grill og i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Gnid salt godt ind i ribbenstegen.
Læg tændte kul rundt i kanten af en kuglegrill. Sæt en rund aluminiumsbakke med 5 dl vand i midt mellem kullene. Læg risten over, læg ribbenstegen på risten og luk låget til. Lad ribbenstegen ligge i 1½ time, hvor du løfter låget og kigger til den hver halve time. Flyt ribbenstegen over i et ildfast fad. Sæt den i en kold ovn og tænd for 200 grader. Lad den være i ovnen en time. Tag den ud, skær den i ønskede stykker og server den. Tips: Denne opskrift kom til ved et uheld, idet vi egentlig ville have grillet en ribbensteg, men kullene holdt sig ikke varme længe nok, og vi var derfor tvunget til at rykke den over i ovnen. Det viste sig dog at være den perfekte ribbensteg på denne måde, idet den virkelig var lækker og mør, og sværene var dejlig knasende. |
|
Opskriften er vist 19590 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne