Katoffel-suppe
Indsendt af : Madelskeren Indsendt : Red : |
|
|
Start med at stege baconen og læg den til side.
Steg løgene i fedtet fra baconen på medium-lav varme. Når løgene er møre og gyldenbrune tilsættes mel og der røres. Gradvist tilføjes kyllingebouillon, kog under konstant omrøring indtil det er boblende. Læg de hakkede kartofler i, fløde og mælk. Hvis du kan lide en lidt blødere suppe du kan bruge en blender til at blænde det. Fortsæt med at koge på medium-lav varme i 10 minutter og rør ost og creme fraiche i. Pynt med bacon, purløg, ekstra ost og creme fraiche, hvis du ønsker. |
|
Opskriften er vist 6543 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer nikolineBfuglsang - 2014-08-20 10:01:00 det lyder lækkert Anne - 2012-10-22 17:49:55 supper god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne