Citronfromage 06
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ketty1989 Indsendt : Red : |
|
|
Start med, at ligge husbladsen i blød i koldt vand.
Sukkeren og æggene (pasteuriserede) pisket til en let og luftig masse. Pisk fløden, men ikke for meget den må ikke blive stiv, vend flødeskummen i æggemassen og sørg for, at få fløden ordentligt blandet, men stadig forsigtigt. Rengør citronerne og brug et rivejern, men kun overfladen, ned i æggemassen, herefter presses citronerne. Tænd for elkedelen, og mens den varmer, hældes vandet fra husbladsen, og det er vigtigt, at få presset vandet af husbladsen, lig dem derefter over i en tør skål, og find en spiseske, hæld forsigtigt en smule kogende vand ned i husbladsen, men det er lidt af en kunst for meget vand og citronfromagen stivner ikke ordentligt, og for lidt den husbladsen klumper allerede inden den kommer i æggemassen. Bland herefter citronsaften og den flydende husblads og kom det igennem en si under konstant omrøring, når det hele er blandet, hældes fromagen over i en skål og ind i køleskabet indtil servering. Den skal dog allerhelst stå 3-4 timer uforstyrret min. Tips: Hvis du/i er mere komfortabel med vandbad til smeltningen af husbladsen det tager bare længere tid:) Husk at gemme noget flødeskum til pynt:) God fornøjelse:) |
|
Opskriften er vist 10898 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne