Franske Muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Madelskeren Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål. Rør derefter de alle de våde ingredienser i, indtil der ikke er nogen klumper i dejen. Put dejen i muffins forme. Bages i 20-25 minutter indtil de er lidt gyldne i kanten. Mens kagerne er bagt laves toppingen. Bland sukker og kanel i en lille skål. Put smeltet smør i en anden skål. Dyp kagerne i smørret og derefter i sukkeret. |
|
Opskriften er vist 3304 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2016-05-13 10:01:30 Meget luftige og lækre muffins. Vi blandede kanalen i dejen og lavede almindelig glasur. Den glade madspiser - 2012-07-31 22:32:00 De smager super godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne