Stikkelsbærtærte 03
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl og nip stikkelsbærrene. Kog en lage af vand og sukker og kom ingefær og bær i. Kog det i ca. 6 minutter.
Tag bærrene op med en hulske og læg dem i en tærteform. Kog lagen ind til den har en sirupsagtig konsistens. Hæld den over bærrene. Rør smør og sukker sammen, rør ægget i sammen med mel og mandelflager. Bred dejen over bærrene. Bag den i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 minutter til overfladen er sprød og gylden. Spises med iskoldt flødeskum. |
|
Opskriften er vist 82554 gange,
og udskrevet 2819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-07-19 20:57:19 Mums den er lække:-) anonym - 2012-01-18 16:01:27 Jeg kunne ikke få opskriften på dejen til at virke uden at bruge ca. den dobbelte mængde hvedemel Thomas - 2011-08-03 22:39:43 Helt fantastisk tærte! Jeg serverede den med creme fraiche i stedet for flødeskum - stor succes! mcs - 2010-07-18 19:47:31 smager rigtig godt, lun med flødeskum med vanilje... gritt - 2008-07-31 22:08:03 Smager vidunderligt. Er super god med det antal mandler der står i opskriften. Pas på med at komme alt sukkeret ved, hvis stikkelsbærene er søde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne