Flødekartofler 06
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ? Indsendt af : Nørden Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl kartofler og skær dem i tynde skiver. Skær champignon i tynde skiver og løg i ringe. I et ildfast fad ligges et lag kartofler. Champignon og løgskiver fordeles jævnt udover laget og der drysses salt og peber udover. Der skal bruges en del salt, men pas på da for meget salt vil ødelægge retten. Fortsæt med at bygge flere lag på samme måde indtil alle kartofler, løg og champignon er brugt, og husk salt og peber over hvert lag. Pisk et æg bland det sammen med piskefløden. Knus hvidløgene og bland sammen med blanding og hæld herefter blandingen udover kartoffel-fadet og sæt det i ovnen. Tilføjelsen af æg til piskefløden giver retten en rigtig dejlig konsistens. Efter 50 minutter drysses den revne ost over fadet og retten sættes tilbage i ovnen i 10-15 minutter til osten er smeltet og blevet en smule gyldent. Velbekomme :) Tips: Der kan drysses skinkestrimler eller bacon i tern som er blevet en lille smule forstegt udover hvert lag for at gøre retten lidt mere spændende. |
|
Opskriften er vist 14146 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Johnny Andersen - 2013-03-03 09:30:54 Lidt Muskatnød er også godt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne