Pollo sorpresa
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : OleJ Indsendt : |
|
|
Hak skinken fint og bland den med smør, knust hvidløg, persille og mozzarella.
Bank kyllingebrysterne helt flade og tynde med en kagerulle eller en kødhammer, men pas på der ikke går hul på dem. Det gøres nemmest mellem to stykker plasticfolie. Hvert bryst krydres let med salt og peber og man lægger en rundhåndet skefuld af blandingen på og ruller brystet sammen. Rullen skal være torpedoformet - altså spidset til i begge ender, og der må ikke være nogen huller ind til fyldet - heri består kunsten. Rullerne vendes forsigtigt i mel og så i æg og rasp. Paneringen skal være meget grundig og så skal man lade dem ligge i en halv times tid på køl inden de steges. Så varmes olien op i en pande med høje sider, og nu gælder det om ikke at spare på olien. Rullerne steges først ved kraftig varme til de er gyldne på alle sider, hvorpå man skruer ned og lader dem stege færdig i ca. 8-10 min. Når man serverer, skærer man et hurtigt snit i rullen, åbner lidt og kværner frisk peber over. Til denne ret passer egentlig kun en frisk grøn salat, samt godt brød og en god italiensk rødvin. |
|
Opskriften er vist 2842 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne