Kartoffelsalat med pesto
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegenet Indsendt af : Fnade Indsendt : |
|
|
Vask kartoflerne grundigt, og kog dem derefter en halv time. Tag vandet fra, og lad dem stå et stykke tid, til de er kølet ned. Skær broccoli og kartofler i tern, og put dem ned i en skål. Hak mandlerne, skær radiserne i skiver, put dem ned i skålen med kartofler og broccoli og bland det hele sammen med pestoen. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 8212 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-01 20:41:10 Kom evt. Lidt feta i) anonym - 2012-07-24 16:23:05 Smager sindsyyyyygt lækkert! Dejlig til et sommerhus, med grillkød ved siden af. Super nem at lave. Nam Nam:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne